I see the spaceman over my shoulder

The baby stopped it's screaming.. Am I awake or dreaming? Ah, puss på sonic boom six. <3 Ligger i sängen, lyssnar på SB6 och försöker att plugga engelska. Min lärare är inte liiite krävande.. ger oss 39 glosor som vi ska kunna till imorgon och så ska man översätta en text. Jag orkar inte tänka på skolan just nu.. Har för mycket annat i tankarna.

2NE1


Did I let you know?

Jag har en av världens bästa systrar! När jag kom hem gick jag till mitt rum, och gissa vad jag såg liggandes på min kudde? va?vavavavavava???

RED HOT CHILI PEPPERS - I'M WITH YOU!
YAAAAAAYOOOOHOOOO!!!! :D:D:D

är så överlycklig idag, tack till underbara människor i mitt liv!


The wind killed my hair.

Fyfasiken vilket blåsväder det är ute! :c

Idag efter skolan åkte jag direkt till min kära bror. Kom hem för ungefär en halv timme sedan bara. Känns skönt att vara hemma ändå, för nu FÅR JAG SOVA! Yaay!

Jag är riktigt glad idag, vilket är bra med tanke på vad som har hänt. :D

Nu är jag ganska trött, så ska nog gå och lägga mig nu. Eller, snart, ska bara göra en liten sak, hehe.

Volontärarbete.

Sitter och läser lite på WWF. Hade så jätte gärna velat göra lite volontärarbete för dem. Men man måste tydligen vara 20 - 27 år, så jag får vänta i några år.

You don't know where I've been.

14:47.. ligger på sängen och är totalt uttråkad.

14:59... lite ska hjälper!

Silence can destroy...

Varför är det så svårt att leva upp till andras förväntningar? varför vill man leva upp till andras förväntningar? det är nog för att man vill bli omtyckt. Jag är så trött på allt och alla.. jag vill vara själv en stund, men det känns ganska omöjligt. ibland känns det som att människor bara leker att dem bryr sig om en. Ibland känner jag att jag måste le och vara glad när jag i verkligaste fall mår skit. Life is unpredictable.

It starts with one...

Tittade på TV innan och såg "Born to be.. Linkin Park" så nu lyssnar jag på LP. Fast jag kör med Jay-Z collaben! Så jävla nice är det.

Ah, igår var det klassfest, det var kul! :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ska göra annat nu.